A magyar alapítású, de már globálisan is meghatározó LogMeIn új vezetővel bővítette hazai menedzsmentjét. Erdelics Tímea nemcsak céget, hanem iparágat is váltott, ráadásul megbízatása kettős, a HR-feladatok mellett, társügyvezetőként a hazai fejlesztőközpontot is irányítja.

Erdelics ZsófiaErdelics Tímea több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a humán-erőforrás menedzsment területén. Korábban többek között a Nuance-Recognitánál, a GenPactnél, a Monsantonál és az AvisBudget Group BSC-nél töltött be HR igazgatói pozíciót.

Felsőfokú tanulmányait a Miskolci Egyetemen, az ELTE-n és a CEU-n végezte, szakirányú és üzleti képzettségét pedig a CEU üzleti iskolájában, az észak-karolinai Duke University-n, és különböző coaching iskolákban szerezte.

„ A hazai 400 fős központ a LogMeIn nemzetközi ökoszisztémájában is kulcsszerepet játszik, a vállalat legfontosabb termékeit fejlesztik itthon. Ezért különösen izgalmas szakmai kihívás a legjobb szakemberek bevonzása és fejlesztése.

Ahhoz, hogy vonzó munkáltató maradjunk az állandó növekedés és a felvásárlások kultúrát alakító hatása mellett is, egy tudatosabb, összehangolt vezetést kezdtünk el építeni, ahol az innováció és a hatékonyság együtt tud működni” – emeli ki a frissen kinevezett szakember.

Erdelics Tímea nem csak a HR terület hazai irányításáért felel, de a magyar operáció társügyvezetői feladatait is ellátja Láng Andrással, a cég technológiai alelnökével karöltve.