Mérnökként kezdte a cégnél Kevin Drinkall, majd lett a felhőalapú hálózati szolgáltató piac egyik meghatározó szereplőjénél a Zyxel Networks-nél az Európát, Közel-Keletet és Afrikát(EMEA) magában foglaló térség marketing- és GTM stratégiájáért felelős igazgatója. A cég a mi régiónkban először Magyarországon jelent meg.

Kevin DrinkallA technológiai szektorban szerzett több mint 20 éves tapasztalatával Kevin széleskörű iparági tudással rendelkezik. A Zyxel Networks csapatához 2015-ben műszaki értékesítést támogató mérnökként csatlakozott, majd a mostani váltással átlépett a piacfejlesztés világába, marketing- és GTM(Go To Market)stratégiáért felelős vezetőként.

Egyik első intézkedéseként elindította a vadonatúj „JustConnect” kampányt, amely bemutatja a Zyxel központosított felhőalapú platformját, a NebulaTogethert. A Nebula lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélküli, vezetékes, biztonsági hardverek és rögzített vezeték nélküli hozzáférések széles skáláját konfigurálják, felügyeljék és kezeljék egyetlen vezérlőközponton keresztül.

Az 1989-ben alapított Zyxel a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók a legújabb technológiát képviselő vezeték nélküli berendezések, biztonságos tűzfalak és a költséghatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok.

A tajvani központú vállalat az USA-ban, Európában és Ázsiában, továbbá a világ több országában is jelen van helyi képviselettel. Alkalmazottainak száma eléri a 3200 főt, disztribútorainak közreműködésével több, mint 70 országban van jelen aktívan, és termékei az öt kontinens több mint 150 országában kaphatóak. A Zyxel a kelet-közép-európai régióban elsőként Magyarországon jelent meg, 2003 júniusa óta működik budapesti képviselete, a Zyxel Hungary.