A HONOR piacra dobta legújabb okosóráját a HONOR Watch 4-et, amelynek az akkumulátora egy töltéssel akár 2 hétig is bírja.

A kínai gyártó HONOR Watch 4 készüléke nagy, 1,75”-os színes, mindig bekapcsolt AMOLED kijelzője kényelmes felületet ad a felhasználónak az érkező üzenetekhez és értesítésekhez. A készülékre jelenleg 300 egyedi óralap érhető el.

Az alumíniumötvözetből készített, áramvonalas vázú, elsősorban sportórának szánt okosóra minden sarka lekerekített, és személyre szabható a két pár szilikon gumipántok egyikével, amelyek az edzések után is szárazak maradnak.

A készülékben egy 451 mAh-s akkumulátor van, ami egy töltéssel akár 14 napig is bírja, átlagos használat mellett. A HONOR Watch 4 egy komplett kommunikációs központtal van ellátva, ami támogatja a bluetooth hívásokat. Az okostelefon és az okosóra párosítása után nemcsak hívásokat lehet fogadni és elutasítani, hanem az üzenetek is könnyen megválaszolhatóak.

Látványosan figyelhetők az elégetett kalóriák

A HONOR Watch 4 olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek hatékonyabbá teszik az edzéseket. Az elégetett kalóriákat például grammnyi zsírban megadva az okosórán vagy a HONOR Health appon keresztül lehet megnézni, közvetlenül is mutatva a testmozgás hatását.

A készülék a felhasználók „fitneszkorát” is meg tudja becsülni, és közérthetően képes összegezni a teljesítmény és egyéb tényezők alapján a fittséget.

Az okosóra alatti optikai mikrolencsék mesterséges intelligencia algoritmusokkal együtt figyelik folyamatosan a pulzust, hogy időben jelezzen a rendszer, ha bármilyen zavart érzékel.

A stressz, a véroxigénszint (SpO2), az alvásminőség és a menstruációs ciklusok is nyomon követhetők a készülék, valamint a társalkalmazás segítségével.

Az új okosóra nálunk arany és fekete színekben érhető el: 58790 forintért az eMAG, 59 999 forintért a MediaMarkt, 56 041 forintért a Yettel és 59 900 forintért aTelekom kínálatában.