HyeongTae Kim személyében új ügyvezetője van az LG Electronics Magyar Kft-nek. Elődje, Bumseop Lee az LG brit leányvállalatának elnöke lett.

Hyeongtae KimHyeongTae Kim személyében új ügyvezetője van az LG Electronics Magyar Kft-nek. A hazai leánycég régiós központként további 10 ország (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Románia, Szerbia és Szlovénia) kereskedelmi tevékenységét is koordinálja. Elődje, Bumseop Lee az LG brit leányvállalatának elnöke lett.

HyeongTae Kim 1992 óta dolgozik az LG-nél: először az ázsiai piacon szerzett tapasztalatokat, majd több mint 20 évet töltött az észak-amerikai régió országaiban. Az Egyesült Államokban az LG szórakoztató elektronikai szegmensének termékigazgatójaként ő felelt a vállalat egyik korszakalkotó technológiai újítása, az OLED televíziók piaci bevezetéséért. Magyarországra érkezése előtt a dél-koreai vállalat csehországi és szlovákiai tevékenységét koordinálta a térség ügyvezető igazgatójaként.

Az új vezető szabadidejében szívesen golfozik, bowlingozik, és zenét hallgat. Elődje Bumseop Lee az LG brit leányvállalatának elnökeként folytatja munkáját.