Az AMC Networks International CNE marketing és kommunikációs igazgatósága, Ruska Viktóriával bővült. Az új kommunikációs vezető a hazai piac mellett a környező országok tartalmi kommunikációját, PR és közösségi média területeit irányítja.

Ruska ViktóriaA szakember a DIGI/Invitel távközlési szolgáltatótól érkezett, ahol hasonló tisztséget töltött be, azt megelőzően pedig 13 éven keresztül volt a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője. Pályakezdőként az akkor piacra lépett HBO-nál a műsorszerkesztésben dolgozott, majd később a T-Mobile átmárkázását segítette.

Tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen angol és magyar szakon, valamint az egyesült-államokbeli Edinboro University of Pennsylvania média szakán tömegkommunikációra specializálódva folytatta.

A cégről

Az AMCNI CNE portfóliójába 12 csatornamárka tartozik, köztük a zászlóshajó AMC, továbbá a Filmcafe, Film Mánia, Film+ (csak Csehországban és Szlovákiában), Kinowelt (Németországban), Sport1, Sport2, Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home és TV Paprika csatornák, valamint az AMC Mikro digitális applikáció.