November 2-tól Gonda Gábor tölti be a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatói posztját, egyidejűleg a Magyar Telekom felsővezetésének a tagja is lesz.

Gonda GáborAz új csúcsvezető 21 éves szakmai- és 15 éves felsővezetői tapasztalattal érkezik a T-Systems élére. Szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte. Ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői funkciókban, 2012 óta a magyar HPE ügyvezető igazgatója, 2018 óta a HPE teljes közép-európai régióját is vezette.

Szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa.

„Megtisztelő és inspiráló feladat Magyarország vezető ICT vállalatát irányítani: a T-Systems erős és felkészült szakembergárdával, valamint egyedi kompetenciákkal rendelkező vállalat. Örülök, hogy aktív részese és alakítója lehetek a további fejlődésnek” – mondta Gonda Gábor a kinevezés kapcsán.