A tajvani Zyxel David Soares iparági szakértőt nevezte ki az EMEA és észak-amerikai régió értékesítési és marketing ügyvezető alelnökévé.

David SoaresSoares 2017 óta dolgozik a Zyxelnél, eddig az észak-amerikai értékesítés alelnökeként, új pozíciója most már az EMEA(Európa, Közel-Kelet, Afrika) régiót is lefedi. David Soares és csapata az értékesítési csatornák növekedési lehetőségét keresi majd, és olyan stratégiák megalkotására törekszik, amelyekkel a Zyxel partnerei még jobb eredményeket és profitot tudnak elérni a saját vállalkozásaikban. A támogatás középpontjában azokat az értéknövelt viszonteladók (VAR) lesznek, akik magasabb színvonalú szolgáltatásaiknak köszönhetően menedzselt szolgáltatást nyújtókká válhatnak (MSP).

David Soares, korábban a NETGEAR-nél töltött el 16 évet, valamint 12 évnyi menedzseri tapasztalatot szerzett a Hayes Modems-nél.

Az 1989-ben alapított Zyxel Communication Co. a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók a legújabb technológiát képviselő „wireless” berendezések, tűzfalak és az IP alapú DSLAM-ok. Alkalmazottainak száma 3200 fő, disztribútorainak közreműködésével több, mint 70 országban van jelen aktívan. A Zyxel a közép-kelet-urópai régióban elsőként Magyarországon jelent meg, 2003 júniusa óta működik budapesti képviselete, a Zyxel Hungary.