Tóth Balázs, az Index Tech rovatának volt újságírója nem tart a régi indexesek által tervezett Telex csapatával, sőt el is hagyja a hagyományos sajtópiacot.

Tóth BalázsAz újságíró egy hosszú Facebook-bejegyzése végén árulta el, hogy a budapesti Science Parkban működő Commsignia nevű hightech startup céghez igazol – számol be róla a Media1.

„Ez a cég két elképesztően fontos és izgalmas terület, a telekommunikáció és az autózás közös jövőjében meghatározó piaci szereplő” – így jellemezte a lapnak jövendő munkahelyét.

Tóth Balázs 2003 óta volt az 1999-ben indult Index Tech rovatának újságírója. Az online médiumnál eltöltött idő alatt számos szakmai konferenciáról közölt helyszíni tudósításokat, írásos, fotós és videós beszámolókat, illetve rengeteg mobilteszt és más technológiai témájú írás fűződik a nevéhez.

A jövőben sem hagyja azonban el eddigi szakmáját. Október elsejétől új cégénél ugyanis a „copywriter” pozíciót pályázta és nyerte meg, amely lényegében a cég blogjának, valamint a Commsignia témájába vágó szakmai anyagoknak a megírását jelenti majd – árulta el lapunknak.