Ezúttal a belépőszintű kategóriában hoz új készüléket a Motorola, amiben virtuális memóriaátalakító innováció is van.

AI-vezérelt kamerával jön az új Moto G04

Márciustól érkezik a hazai kereskedésekbe és a szolgáltatókhoz a mindössze 48 ezer forintba kerülő telefon. A Moto G04-ről eddig annyit lehet tudni, hogy prémium anyagokból készül, áramvonalas kameraházzal és a kényelmesebb, oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasóval.

Vízlepergető a borítása a vízcseppek ellen véd, fényes kijelzője 6,6″ HD+ technológiájú, frissítési frekvenciája 90 Hz-es. A High Brightness az erős napfényt semlegesíti, az éjszakai fény üzemmód pedig a sötétben olvasást könnyíti.

A fotózási képességét szolgálja a 16 MP-es, mesterséges intelligenciával (AI) működő kamera, amivel részletgazdag felvételek készíthetők.

A HDR és a portré mód professzionális hatást kölcsönöz a fotóknak, míg az előlapi kamera arcretusálási funkciója a szelfizést könnyíti meg.

Teljesítményugrásra is képes a készülék, ezt a kiterjesztett RAM-mal éri el, oly módon, hogy a RAM Boost technológia virtuális RAM-má alakítja át a tárhelyet. Ezáltal akár 4GB-tal vagy 8GB -tal is növelni lehet azt, a gyorsabb alkalmazásindítás és a gördülékenyebb munka érdekében, több applikáció párhuzamos használatánál.