A HONOR Band 7 elődjénél nagyobb, 1,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, akkumulátor-üzemideje 14 napos. Az eszköz folyamatos pulzusméréssel és riasztással egybekötött véroxigén-szint ellenőrzéssel is rendelkezik.

HONOR új fitnesz-okoskarkötő

A mesterséges intelligenciával(AI) rendelkező eszköz pontos méréseket, illetve nyilvántartásokat készít a pulzusszámról, az alvásról, a stresszről és más egyéb, többdimenziós egészségügyi paraméterről. Mindezek alapján edzési ajánlásokat is tesz.

A professzionális optikai alkatrészek és az AI-algoritmusokkal ellátott chipkészlet használata jelentősen javítja a folyamatos pulzusszám-monitorozás pontosságát, és a felhasználó számára valós idejű adatokat nyújt.

A HONOR Band 7 egész napos véroxigén-ellenőrzővel is rendelkezik, amely rezgéssel figyelmezteti a felhasználókat, ha értékük alacsony szinten jár. Az okoskarkötő professzionális alváskövetője pontosan rögzíti az alvásminőséget.

Az eszközre 96-féle edzésmód van előtelepítve, amelyek között a hagyományos sportágak mellett megtalálható az elliptikus edzés és az ugrókötelezés is. A felhasználók rögzített egészségi állapotadatait alkalmazva a zsírégető ajánlási funkció tudományos alapokra helyezve találja meg a megfelelő zsírégető zónát, valamint a legjobb zónát az állóképesség javításához.

Edzés közben a valós időben emlékeztet rá, hogy a hatékony zsírégető tartományon belül maradjunk, az edzés után pedig megjeleníti a becsült elégetett súly mértékét is.

Egyéb opciók, gyorstöltés, és elérhetőség

Az okoskarkötőkben megtalálható egyéb számos opció – híváskezelés, telefonkeresés, üzenetolvasás stb. – mellett távolról vezérelhető az eszközzel a telefonnal való fényképezés is.

A gyártó átlagos használattal 14 napos, intenzív használattal pedig akár 10 napos akkumulátor-üzemidőt is garantál. Öt perces gyorstöltés után az eszköz akár két napig is képes működni.

A HONOR Band 7 már nálunk is kapható, 22 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, első körben a Yettelnél és az eMAG-nál.