Tovább bővíti együttműködését a BMW az SAP-val, digitalizációjának felgyorsítására. A RISE with SAP bevezetésével a csoport teljes SAP-rendszere átalakul.

A BMW Csoport és az SAP jó ideje működik már együtt. További lépésként idén a BMW Csoport összeolvasztja felhőalapú stratégiáját az eddig használt SAP S/4HANA rendszereivel. A RISE with SAP részeként a vállalat hozzáférhet egy olyan felhőalapú platformhoz, amely az összes üzleti folyamatot egységesen támogatja.

Ezzel válik lehetővé a kritikus üzleti területek – a pénzügy, az alkatrészellátás, a raktározás, az ellátási láncok és a gyártás – közös fejlesztése, a gyorsabb, átfogóbb, hatékonyabb digitalizáció.

 

„A RISE with SAP egy csomagban kínálja azokat a programokat, platformokat, eszközöket és szolgáltatásokat, amelyekre szükség van az üzleti folyamatok átalakulásának véghezviteléhez. Ennek nyomán a BMW és az SAP elmozdul a hagyományos licencelési modelltől egy, az infrastruktúrát, a felhőszolgáltatásokat és a működtetést lefedő modell felé” – emeli ki Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója.