A mobilszolgáltató partnerségi megállapodást kötött a világ meghatározó e-könyv szolgáltatójával a Bookmate-tel.

A partnerség révén már kedvezményesen is elérhető vált a hazai felhasználóknak a Bookmate többmillió kötetet tartalmazó e-könyv és hangoskönyv katalógusa.

Az e-könyvek kényelmes hordozhatóságot és személyre szabhatóságot kínálnak. Egy mobileszközön akár egy könyvtárnyi digitális könyv is tárolható, így az e-könyvek papírmentes, környezetbarát alternatívát is jelentenek a nyomtatott könyvekhez képest.

Az e-olvasás népszerűsége pedig egyre növekszik. Ezt az igényt kívánja kiszolgálni Magyarországon a havi előfizetés mellett több millió e-könyvhöz korlátlan hozzáférést biztosító e-könyv streaming szolgáltató, a Bookmate és a Yettel Magyarország együttműködése.

A Bookmate katalógusa több mint 15 millió e-könyvet és hangoskönyvet tartalmaz, összesen 16 nyelven. Az alkalmazás azt nyújtja az olvasóknak, amit a Spotify a zenehallgatóknak vagy a Netflix a film- és sorozatnézőknek: havi fix összegű előfizetési díjért korlátlan hozzáférést biztosít a rendszerben elérhető tartalmakhoz.

A Bookmate mobilalkalmazás iOS, Android és webes felületen is elérhető, így az ezeket a rendszereket használó eszközökön bárhol, bármikor olvashatóak vagy hallgathatóak a kiválasztott tartalmak.

Az alkalmazás elemzi az előfizetők olvasási szokásait, ajánlórendszere segít megtalálni a számukra érdekes köteteket, létrehozható saját könyvtár, és saját könyvespolcok szervezhetőek a kedvenc címek alapján.

A Yettel előfizetői a mobilszámla terhére is megvásárolhatják a Bookmate előfizetést, az alkalmazás használatával a Yettel ügyfelek kedvezményes havidíjjal vehetik igénybe a streaming szolgáltatást, 2890 Ft/hó helyett 2299 Ft/hó áron.