Annus Norbert márciusban csatlakozott a Cofidis Igazgatóságához mint kereskedelmi területért felelős igazgatósági tag.

A hitelezés és üzletfejlesztés területén széleskörű és átfogó tapasztalattal rendelkező szakember az áruhitel, autóhitel, biztosítás és brókeri partneri terület vezetése mellett egyúttal a marketing, CRM és a termékmenedzsment stratégiájának kialakításáért is felel.

Annus Norbert CofidisA közgazdász végzettségű Annus Norbert a bankszektorban szerzett két évtizedes tapasztalattal érkezett a Cofidishez. A General Electricnél pénzügyi és üzleti elemzőként kezdte pályafutását Magyarországon és az Egyesült Államokban, majd a feladatai közé tartozott a lakossági árazás stratégiai tervezése, valamint a jelzáloghitelezési üzletág igazgatása a Budapest Banknál 2004 és 2010 között.

Ezután csatlakozott a Citibank Hungaryhoz, ahol 6 éven át több területet vezetett, így például előbb a magyar, majd a teljes közép-európai régió fogyasztási hitelezését vitte, egészen 2017-ig.

Abban az évben újabb pénzintézethez csatlakozott. Az Erste Bank Hungary Kártya és Fogyasztási Hitelek Igazgatóság felelős ügyvezető igazgatójaként többek között a digitális hitelezési termék- és portfoliófolyamatok kialakításáért felelt egészen mostani váltásáig.

„Számtalan lehetőség és izgalmas kihívás áll most a Cofidis előtt ebben a folyamatosan változó üzleti környezetben: ezek motiváltak arra, hogy csatlakozzam a csapathoz. A személyi kölcsönök, az áruhitelezés és a gépjármű-finanszírozás területén is olyan hosszú távú stratégiát szeretnék építeni, amely ügyfél- és partnerközpontú innovatív digitális megoldásaival a piaci részesedés növelését, a dinamikus fejlődést, és a fenntartható fogyasztást egyaránt szolgálja”– fogalmazta meg szakmai terveit Annus Norbert.