Július elsejétől Heiszmann Henrietta, az Extreme Digital korábbi humánerőforrás igazgatója felel a fúziós-, stratégiai és operatív HR funkciók ellátásáért mind az eMAG Magyarországnál, mind az Extreme Digitalnál.

Heiszmann Henrietta eMAG-Extreme DigitalA HR vezető három évvel ezelőtt csatlakozott az Extreme Digital menedzsmentjéhez, legfontosabb feladata az volt, hogy nemzetközi szinten segítse a vállalat növekedését és pozíciójának megőrzését.

Heiszmann Henrietta tízéves tapasztalattal rendelkezik a szervezetfejlesztés és a
változásmenedzsment területén, amelyet egyebek mellett a Lufthansa Systems és az IBM cégek budapesti és frankfurti kirendeltségein szerzett meg.

Új pozíciójában Heiszmann Henrietta már együttesen felel majd mindkét márka csapataiért. Az egyesülő márkák közös humánerőforrás-csapata a következő hónapokban fog felállni, amely egyaránt támogatja majd a többi részleg működését személyi ügyekben, fejlesztési programokban és az employer branding területén is.

Az eMAG Magyarország és az Extreme Digital tavaly jelentette be fúziós szándékát, amelyet az év végén a Gazdasági Versenyhatóság is jóváhagyott. Bár az összeolvadást követően mind az eMAG, mind az Extreme Digital márkák tovább élnek, a mögöttük álló vállalat egyesülése már megkezdődött.

Az üzemeltetési, beszerzési és marketingosztályok már közös irányítás alatt működnek, az eMAG pedig június közepén a budapesti Erzsébet körúton pedig megnyitotta első offline üzletét is, amelyet idén még legalább két újabb bolt követ majd Budapesten, illetve Pécsett.