Saját döntése alapján távozik a világ vezető üzleti szoftver gyártójának eddigi vezérigazgatója Bill McDermott. Feladatait a jövőben társ-vezérigazgatókként Jennifer Morgan és Christian Klein látják el.

Bill McDermottBill McDermott 2002-ben csatlakozott az SAP-hoz, mint az észak-amerikai régió vezetője. Később a teljes ügyfélkapcsolati tevékenység irányításáért felelt majd 2008-ban tagja lett a cég igazgatóságának. Az utóbbi egy évtizedben vezérigazgatóként tevékenykedett, egy olyan időszakban amikor jelentős növekedést ért el a vállalat, számottevően bővült a portfolió, és ment végbe a nagyszabású átállás a felhő alapú megoldásokra.

Jennifer MorganJennifer Morgan 2004-ben csatlakozott az SAP-hoz. Mostanában a Cloud Business Group elnökeként tevékenykedett, felügyelve az olyan SAP területeket, mint a Qualtrics, SAP SuccessFactors, SAP Ariba, SAP Fieldglass, SAP Customer Experience és az SAP Concur. Az igazgatóságba 2017-ben választották be.

Christian KleinChristian Klein még diákként csatlakozott a céghez húsz évvel ezelőtt. Mostani váltását megelőzően az SAP ügyvezetőjeként(COO) működött, emellett olyan zászlóshajó termékek fejlesztését is felügyelte mint az SAP S/4HANA. Korábban volt a cég vezető kontrollere is. Az igazgatóságba 2018-ban választották be.