Country managerként a Httpool by Aleph-nél folytatja karrierjét Novák Péter, aki a hazai leányvállalat vezetői posztjára érkezik.

Novák Péter Httpool by AlaphA hazai piacon számos közösségi médiaplatformot, köztük a Metát is hivatalos értékesítő partnerként képviselő Httpool by Aleph a média, a digitális marketing, valamint az üzletfejlesztés területén 25 éves tapasztalattal rendelkező Novák Pétert igazolta le. A szakember a dentsu Hungary vezérigazgatói pozíciójából érkezett.

Az új vezető feladata, hogy támogassa a Facebook, a Twitter, a Snapchat, a Spotify, a Reddit, a Digital Turbine, illetve a TikTok értékesítési csapatai, valamint a honi média- és reklámpiac közötti partnerségek további fejlődését.

„A közelmúltban kötött Meta Authorized Sales Partner (ASP) együttműködésünk üzleti tanácsadással, valamint kampányok tervezésével, kezelésével, finomhangolásával és optimalizálásával is erősíti szolgáltatási kínálatunkat. Péter szakmai tapasztalata segíti a magyar hirdetőket és ügynökségeket abban, hogy még közelebb kerüljenek a szolgáltatásainkhoz” – nyilatkozta a kinevezés kapcsán Timotej Gala, a vállalat ügyvezető igazgatója.

„Az összes releváns közösségi médiaplatformmal való kiterjedt partnerségünknek köszönhetően az országban működő vállalatok, hirdetők és ügynökségek számára nyújtott szolgáltatás és tanácsadás mellett célunk az is, hogy eljuttassuk a piacra az általunk képviselt platformok tudását is, ingyenes képzések és workshopok révén” – emelte ki Novák Péter.