Igazgatósági mandátumának lejártával, április 30-ával vonul vissza a Vodafone Magyarország elnöki székéből. Távozásával változik a menedzsment egyes tagjainak a pozíciója.

Beck György VodafoneBeck György 2007-ben csatlakozott a mobilszolgáltatóhoz vezérigazgatóként. Ezt a tisztséget 2011-ig töltötte be, 2009-2011-ben elnök-vezérigazgatóként, ezt követően pedig elnökként tevékenykedett tovább.

„A napokban töltöttem be a 65. évemet, úgy érzem, 40 év munka után lassítani kell. Májustól szeretnék az önkéntes tevékenységeimre összpontosítani és még több időt tölteni a családommal”–mondta búcsú sajtótájékoztatóján a távozó elnök.

Eredményes lobbizásának köszönhetően telepítette Magyarországra a Vodafone csoport 2007. májusában a szolgáltató központját, és nyílt meg két évvel később Miskolcon a regionális ügyfélszolgálati központ. Irányítása alatt a szolgáltató a hazai távközlési piac egyes szegmenseiben a korábbi harmadik helyről mára a másodikra lépett elő.

A távozó elnök az elmúlt 40 évből 24-et töltött az informatikai piacon, különböző vezetői pozíciókban. A Vodafone-korszakot megelőzően olyan vezető IT cégek magyarországi vezérigazgatója volt, mint a Digital, a HP és Compaq, utóbbi cég régiós tevékenységét is ő irányította.

Beck György visszavonulása után is betölti a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) elnöki pozícióját. Folytatja a „Management és Leadership a gyakorlatban” című kurzusát a Corvinus Egyetem FAKT Szakkollégium diákjainak. Oktat, mentorál és az igazgatóság tagja a 2014-ben elindított SEED, Közép-Európai Menedzser Iskolában, melynek egyik alapítója is egyben.

Emellett a Day One Capital Pénzügyi Befektetési Alap felügyelő bizottságának elnöke és a Munkáltatók és Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) társelnöke marad. Fő hobbija a sport területén pedig marad a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) társelnöke és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tagja.

Amanda Nelson VodafoneA Vodafone Magyarország elnöki posztját május elsejétől – vezérigazgatói megbízásával egyetemben – Amanda Nelson tölti be. A régi-új elnök-vezérigazgató 2018. január elsejétől irányítja a Vodafone Magyarországot, de már 1998 óta dolgozik a Vodafone csoportnál. A magyarországi leányvállalathoz a máltai leányvállalat éléről érkezett.

Budai J. Gergő VodafoneVáltozik Budai J. Gergő vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettes feladatköre is. A menedzser jelenlegi pozíciója megtartása mellett az igazgatóság alelnöki pozícióját is betölti. A jogi végzettségű szakember 2017 második felében érkezett az Invitel csoport reorganizációját és értékesítését követően a Vodafone Magyarországhoz.