Papp-Gerlei Gyöngyvér lett januártól a 4iG által nemrégiben felvásárolt DIGI Távközlési Kft. ügyvezető igazgatója, operatív irányítója, miután lezárult a tranzakció pénzügyi része is. A tulajdonosváltással távoztak az előző tulajdonos, az RCS&RDS médiakonszern által kinevezett vezetők.

Papp-Gerlei GyöngyvérA DIGI Távközlési Szolgáltató Kft.-t és leányvállalatait – az Invitel Zrt.-t, a DIGI Infrastruktúra Zrt.-t, és az i-TV Zrt.-t, mint korábban megírtuk a 4iG csoport 625 millió euróért vásárolta meg.

Papp-Gerlei Gyöngyvér mostani kinevezését megelőzően, 2019. áprilisától 2021. decemberéig az Antenna Hungária(AH) Zrt. kereskedelmi igazgatója volt. Ez az a cég, amelybe a 4iG az állammal kötött stratégiai megállapodása értelmében az idei első negyedévben apportálja hazai és nyugat-balkáni távközlési érdekeltségeit, ezáltal szerezve többségi tulajdont a műsorszóró vállalatban is.

A kereskedelmi szakközgazdászként végzett szakember, két évtizedes értékesítésmenedzsment tapasztalattal rendelkezik, korábbi munkahelyein egyaránt foglalkozott B2C, B2B és B2G ügyfélkör teljes körű életciklus menedzsmentjével. Másfél évtizedet töltött a távközlési szektorban, az Invitel Távközlési Zrt.-nél és jogelőd cégeinél 2001-2015 között, 2016-tól pedig három évig vezette a Canon Hungária Kft. magyarországi leányvállalatának az értékesítési csapatát.

„Keressük a szorosabb együttműködési lehetőségeket hazai és a nemzetközi médiaszolgáltató társasságokkal. Már rövid távon bővíteni szeretnénk a DIGI online műsorkínálatát olyan exkluzív tartalmakkal, amelyek kizárólag a DIGI előfizetői számára lennének elérhetőek. Emellett új üzleti filozófiát szeretnénk meghonosítani a cégcsoportnál, amely kiszámítható és tervezhető együttműködést biztosít stratégiai partnereink számára” – összegezte terveit az új ügyvezető igazgató.