Mától Gerald Grace tölti be az Invitech vezérigazgatói pozícióját. Az új első számú vezető David Blunck-ot követi ezen a poszton, aki közös megegyezéssel távozik a vállalattól.

Gerald Grace Invitech vezérigazgatóGerald Grace 2017 októbere óta dolgozik a cégnél pénzügyi vezérigazgató-helyettesként. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi B2B távközlési szektorban.

Korábban a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. Az Invitech-hez történt csatlakozását megelőzően pedig adatközponti tapasztalatokat szerzett a brit Six Degrees hosting és menedzselt szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportnál, ahol pénzügyi vezérigazgató-helyettesként tevékenykedett.

Elődje David Blunck vezényelte le a korábban még Invitel vállalatcsoportként ismert társaság egyik legnagyobb tranzakcióját a lakossági üzletág Diginek való eladását.

A tevékenységét Invitechként folytató cég nagysebességű optikai és rádiós hálózata, valamint Tier III adatközponti infrastruktúrája révén az Invitech 6 ezer vállalati ügyfélnek végez menedzselt adatátviteli, felhő és IT szolgáltatásokat.