Több vezetővel és szakemberrel bővült a T-Systems csapata, akikkel a változó piaci igényekhez igazodik a cég.

Új vezető a nagyvállalati értékesítés divízió élén

Kroó GyőzőAugusztus 1-jével Kroó Győző csatlakozott a T-Systems Magyarország menedzsmentjéhez. A menedzser a nagyvállalati értékesítésért felelős részleget irányítja a jövőben.

Kroó Győző a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karának mérés- és műszertechnika szakán végzett. Több mint 10 éves hardverfejlesztő mérnöki tapasztalattal rendelkezik, melyet a Központi Fizikai Kutatóintézetében (KFKI) szerzett.

Vezetői pályáját a Digitalnál kezdte, ahol az értékesítésért felelős kereskedelmi vezetőként dolgozott, majd ezt követően a Compaq direkt értékesítési igazgatójaként folytatta karrierjét.

Később a Compaq-ot felvásárló HP-hez került, ahol az ipar, a kereskedelem, a közlekedés és közművek területén működő kiemelt ügyfelekért felelt, majd a HP vállalati szolgáltatások divízióját irányította. Legutóbbi karrierváltásával 6 évig vezette a Canon Magyarországot.

Új konzultációs szakmai vezető

Somogyi TamásSomogyi Tamás a konzultációs terület szakmai összefogójaként az iparági konzultációs területet irányítja a szervezetben. Az új vezetőnek közel 30 éves az egészségügyben és a informatikában szerzett szakmai tapasztalata van, az elmúlt 17 évben főként az IT szektorban volt jelen.

Karrierjét a VARIP Rt.-nél kereskedelmi képviselőként kezdte, majd több vezetői pozícióban is megfordult az Első Pesti Telefontársaság Rt.-nél, illetve a MatávCom-nál. A Synergon Informatikai Nyrt.-hez 2003-ban csatlakozott, a cégnél különböző vezetői pozíciókat töltött be az egészségügyi és önkormányzati üzletágnál, és az államigazgatási, egészségügyi és önkormányzati szektornál, ezután a Delta Informatika Zrt.-nél folytatta pályáját.

Majd 2014-től a PannonCom Kft. cégvezetőjeként vett részt a vállalat stratégiájának kialakításában. Ez idő alatt olyan programok irányítása és megvalósítása köthető a nevéhez, mint a Szupergyors Internet Program, vagy az Iskolai WIFI program. Mostani váltását megelőzően 2019-tól a T-Systems leányvállalata, a Pan-Inform Kft. ügyvezető igazgatója.

Új vezetőt kapott a portfoliómenedzsment-irányítás

Béres AndrásAugusztus 1-jétől Béres András tölti be a Technology Presales Division Portfolio Management vezetői pozícióját. Tanulmányait távközlési és informatikai szakon végezte, majd a Szent István Egyetemen gazdasági mesterdiplomát szerzett.

Karrierjét még gyakornokként a Matáv-nál kezdte, majd egy kis kitérő után 2008-ban csatlakozott az Invitel/Invitech-hez, ahol 2021-ig több vezetői pozíciót is betöltött. Egyebek mellett Béres András felelt a vállalat ICT szolgáltatás portfóliójáért, illetve a termékfejlesztésért.

A kiberbiztonsági központot is új vezető irányítja

Regős PéterAugusztus elsejétől Regős Péter irányítja a T-Systems kiberbiztonsági központját, amelynek elsődleges feladata a kiberbiztonsági portfolió és szakmai tudás összefogása, fejlesztése a cégcsoporton belül, továbbá ezen kompetenciák szolgáltatás alapú biztosítása.

Regős Péter 13 éve dolgozik már a T-Systems csapatában. Villamosmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán szerezte. Pályafutását a T-Systems elődcégénél a KFKI Rendszerintegrációs Zrt.-nél kezdte 2009 januárjában az IT biztonsági presales csapat tagjaként.

A T-Systemsnél eddig töltött évek során több pozícióban is megfordult. A rendszerintegrátor céghez junior konzulensként csatlakozott, majd 2019-től a IT biztonsági presales üzletág vezetőjeként folytatta pályáját. A terület 2020-ban Menedzselt Biztonsági Szolgáltatások néven kompetenciaközponttá alakult, melynek vezetésére őt kérték fel.