Fábián László márciustól a Flow Consulting marketing menedzsereként folytatja karrierjét. Előtte technológiai, azon belül főként informatikai cégeknél dolgozott.

Fábián László Flow ConsultingA gazdasági szakember az MBA diplomáját a Pittsburgh-i Egyetemen, a Katz Graduate School of Business-ben szerezte. Szinte azonnal marketing területen helyezkedett el, és azóta több ágazatban is próbálhatta már magát.

A Synergonnál marketing-PR csapatot és egyúttal a teljes új vállalati arculatot építette ki. Channel marketing és kommunikációs munkakört látott el a Lexmark Közép-Kelet-Európai (CEE) régiós képviseleténél.

Mostani váltását megelőzően pedig az IPR-Insights szoftverlicencelési tanácsadó cég magyar és regionális marketingvezetőjeként dolgozott.

Idén márciustól a Flow Consulting marketing menedzsereként a cégcsoport üzletágainak integrált marketingjéért felel.

Elmondása szerint: a vállalkozás küldetése, hogy „flow-ba hozza a világot”, azaz segítse ügyfeleit olyan módon és kultúrában dolgozni és olyan munkát végezni, ami nap mint nap sikerélménnyel tölti el.

Lehetővé teszi, hogy képességeiket teljes mértékben mozgósítsák és maximális eredményeket érjenek el mind a magánéletben, mind a munkahelyen.