Az operátor IT-rendszereinek karbantartása miatt március 14-én 18 órától március 16-án 8 óráig több szolgáltatás nem elérhető.

Az érintett területek közé tartozik a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az üzleti önkiszolgáló portál. Március 14-én csütörtökön az üzletek is szokottnál hamarabb, már 18 órakor zárnak.

A karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat is korlátozottan áll rendelkezésre, és hosszabb lehet a várakozási idő is.

A mobil- és otthoni szolgáltatások ugyanakkor működni fognak, az ügyfelek a mobil díjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások – a vezetékes telefon, internet és a TV is működni fog.

Korlátlan nettel kompenzál a Telekom

Mivel a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlás nem lesz elérhető, az operátor erre az időszakra korlátlan netet biztosít minden lakossági és üzleti mobil ügyfele számára belföldön, ennek aktiválása automatikus.

Külföldi tartózkodás esetén pedig EU-ban 5 GB netet, míg EU-n kívül 2 GB EU-n kívüli netet ad, melyet szintén automatikusan aktivál, az ügyfeleknek nincs ezzel teendője – olvasható a cég közleményében.

A karbantartás következtében érintett funkciók részletes leírása ezen a linken érhető el.