Március 1-jétől Papp-Gerlei Gyöngyvért nevezték ki az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatójának.

Papp-Gerlei Gyöngyvér Antenna HungáriaA szakember az utóbbi közel két évben a vállalat operatív vezérigazgató-helyetteseként vett részt a társaság irányításában, és közvetlenül vezette az Antenna Hungária média részlegét.

A cégcsoport közleménye szerint az új vezérigazgató kinevezését az indokolta, hogy a 4iG cégcsoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítását is átalakítják.

A korábbi vezérigazgató, Blénessy László a 4iG Nyrt. igazgatósági tagjaként a technológiai és digitalizációs területek stratégiai projektjeit támogatja a jövőben.

Papp-Gerlei Gyöngyvér a magyar távközlési és médiaipar egyik meghatározó szereplője. Kereskedelmi szakközgazdászként végzett, több mint két évtizedes értékesítési és menedzsment tapasztalattal rendelkezik, amelynek jelentős részét a távközlési szektorban szerezte.

Először 2019. április 1-jén csatlakozott a 4iG-hez, kereskedelmi igazgatóként, majd a DIGI-nél a felvásárlást követően megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott.

Pályafutása során 15 évet töltött az Invitel Távközlési Zrt.-nél, illetve jogelőd cégeinél, dolgozott a Canon Hungária Kft.-nél is, ahol a magyarországi értékesítési csapatot vezette. Karrierje során a reorganizációs és cégtranszformációs területeken jelentős tapasztalatokat szerzett.