Fehérvári Péter (40) személyében fejlesztési vezető (CTO) csatlakozott az ország elsőszámú chatbot szolgáltatójához. Az új vezető a fejlesztési folyamatok irányítása mellett a vállalat K+F tevékenységéért is felel a jövőben.

Fehérvári Péter Talk-a-botFehérvári Péter a Budapesti Műszaki Főiskolán2006-ban szerzett diplomát gazdasági informatika szakon. Közel 15 évnyi tapasztalattal rendelkezik az informatika, azon belül is a szoftverfejlesztés területén.

Mostani váltását megelőzően 2014-től az IT-Services Hungary-nél a szoftverfejlesztési projektek technikai vezetője volt. Ezt megelőzően öt éven keresztül az UNIQA Raiffeisen Software Service SRL-nél töltött be hasonló szerepet, még korábban, 2006-2009 között a R&R Software java fejlesztője volt.

„Fehérvári Péter érkezésével a Talk-a-bot nagy lépést tett a chatbot szektor legfőbb keresleti piacai, a bankrendszer és a nagy létszámú alkalmazottal dolgozó gyártóvállalatok igényeinek magasabb fokú kielégítése felé” – mondja Deliága Ákos, a chatrobotokkal és nagyvállalati belső kommunikációs ezközökkel foglalkozó cég ügyvezető igazgatója, a kinevezés kapcsán.