Január 1-jétől Belley Éva lett a Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) HR vezetője. Az elmúlt időszakban megbízott HR vezetőként dolgozó szakembert több mint másfél évtized köti a DT-ITS csapatához.

Belley ÉvaAz infokommunikációs szektorban már közel 20 éves tapasztalattal rendelkező Belley Éva az elmúlt években több, a teljes céget érintő projektért és programért volt felelős, beleértve a 2020-as cégátalakítást és a kapcsolódó névváltást is.

Emellett a vállalat teljes belső és külső kommunikációját is felügyelte. A HR terület stratégiai és operatív irányítását a múlt év negyedik negyedévében vette át megbízott vezetőként, idén januártól pedig VP HR pozícióban felel a területért.

„Nagyon örülök a kinevezésnek és nagy várakozásokkal tekintek az elkövetkező időszakra. A szektor jelenleg is számos kihívással néz szembe, amelyre a HR területén is folyamatosan hatékony válaszokat kell adnunk. Úgy gondolom, hogy ez az időszak a maga nehézségeivel együtt fontos lehetőség is számunkra, hogy jelentős, pozitív változásokat érjünk el a DT-ITS életében” – mondta el a szakember.

A cégről

A Deutsche Telekom IT Solutions, korábban IT-Services Hungary, ITSH a Deutsche Telekom Csoport tagja és a németországi székhelyű Deutsche Telekom IT leányvállalata. A 2006-ban alakult, több mint 5300 fős cég az informatikai és távközlési szolgáltatások széles körét nyújtja. A vállalat a PwC Magyarország felmérése alapján a legvonzóbb magyarországi munkahelyek közé tartozik, és a legetikusabb multinacionális vállalat címét is megkapta. A cég folyamatosan fejleszti négy – budapesti, debreceni, pécsi és szegedi – telephelyét.