A dán robottechnológiai vállalat eddigi Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatója Slavoj Musilek feladatait áprilistól Pavel Bezucký vette át. Az új topmenedzser mostani váltásáig a cég cseh, szlovák és magyar csapatát irányította.

Pavel BezuckýA cég közleménye szerint Pavel Bezucký figyelemreméltó üzletfejlesztési,stratégiai,értékesítési tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizálás és gyártás területén. Legutóbb a UniversalRobots cseh, szlovák és magyar csapatát irányította, kiemelt hangsúlyt fektetve a meglévő forgalmazói hálózat bővítésére és támogatására, új ügyfelek megszerzésére.

Az új régiós topmenedzser 2017 augusztusában üzletfejlesztési menedzserként csatlakozott az UniversalRobots-hoz. Később csatorna-fejlesztési, majd pedig területi értékesítési vezetőnek nevezték ki.

A Universal Robots (UR) 2005-ben alakult a munkavégzést támogató felhasználóbarát, kedvező árú, rugalmas ipari robotok fejlesztésére. Az első együttműködő robot (kobot) 2008-ban került a piacra, a terméket ma már világszerte értékesítik. A Teradyne Inc. részét képező társaság székhelye a dániai Odensében található, a társaság bevétele 2020-ban elérte a 219 millió dollárt.