A távol-keleti gyártó bemutatta első nemzetközi piacokra szánt összecsukható csúcskészülékét, az OPPO Find N2 Flip-et, amely már meg is érkezett Európába.

OPPO első összehajtható okostelefonja

A Find N2 Flip 3,26 hüvelykes fedőlapi kijelzője a jelenleg elérhető flip stílusú telefonok közül a legnagyobb, ami jól jöhet a szelfik készítésénél és az üzenetek cseréjénél (is).

Függőleges tájolásával a kijelző egyszerre akár hat értesítést is megjeleníthet egy nézetben, így a felhasználó a telefon kinyitása nélkül pillanatok alatt válaszolhat rájuk, beállításokat válthat, hangjegyzetet rögzíthet, vagy hívásokat fogadhat.

A telefon nyitott állapotban 6,8 hüvelykes E6 AMOLED kijelzője tükröződésgátló fóliával ellátott, 21:9-es képarányával és 120 Hz-es frissítési gyakoriságával moziélményt nyújt.

Gyűrődésálló a belső kijelző, nagylátószögű objektívvel felszerelt a kamera

A második generációs Flexion Hinge zsanérok több helyet adnak a fedlapi képernyőnek és a nagyobb kapacitású akkumulátornak. A telefon rendelkezik egy olyan tanúsítvánnyal, amely igazolja, hogy normál szobahőmérsékleten több mint 400 ezer összecsukást és kihajtást is kibír. Ez olyan, mintha tíz éven keresztül naponta körülbelül 100-szor kinyitnánk és becsuknánk a telefont.

A Find N2 Flip 50 megapixeles főkamerája Sony IMX890 érzékelővel és f/1.8-as objektívvel rendelkezik. Az OPPO által fejlesztett képalkotó NPU, a MariSilicon X minőségi 4K-s felvételeket készít gyenge fényviszonyok mellett is. Az autofókusz és a nagylátószögű objektív segíti a kihangosított videohívások minőségét.

Hosszú akkumulátor üzemidő és gyorstöltés

A Find N2 Flip nagy teljesítményű 4300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely egész napos üzemidőt tesz lehetővé. A MediaTek Dimensity 9000+ lapkakészletének Find N2 Flip-re optimalizált, változatának köszönhetően a készülék egy órányi videohívást, több mint kétórányi közösségi média használatot és ötórányi zenei streamelést tesz lehetővé.

A Find N2 Flip támogatja a 44 W SUPERVOOC gyorstöltési technológiát, amellyel az akkumulátor nulláról alig 23 perc alatt 50 százalékra, és kevesebb, mint egy óra alatt 100 százalékra tölthető.

A készülék az OPPO legújabb ColorOS 13-as szoftverét futtatja, amelyet kifejezetten az új formátumra optimalizáltak. Ez egyben az OPPO első telefonja, amely 4 év ColorOS frissítést és 5 év biztonsági frissítést kínál.

A készülék már kapható Európában, a magyarországi értékesítés időpontjáról később adnak tájékoztatást.