A kereskedelmi üzletágban két szakember, Szafonov Olga és Bulla Ákos, a technikai részlegen pedig Mang Balázs tölt be igazgatói posztot április elsejétől, a Yettel Magyarországnál.

A szakemberek előléptetését a távközlési szolgáltató a hosszú távú lakosságiszegmens-stratégiájának megvalósításával és a mobilhálózat-fókuszú operátori szerepkör vezető szerepének az ambíciójával indokolta, mind a lakossági mind az üzleti szegmensben.

A szervezetfejlesztés együtt jár a Yettel portfóliójának bővülésével, amiben egyre meghatározóbb a szerepe a mobilhálózat-alapú otthoni és üzleti szolgáltatásoknak.

Szafonov Olga YettelSzafonov Olga 2013-ban került kapcsolatba a távközléssel, márka- és termékfejlesztési menedzserként dolgozott Magyarországon és Hollandiában. Hat éve csatlakozott az akkor még Telenor márkaként működött vállalat lakossági marketing csapatához.

Hozzá köthető többek között az OtthonNet szolgáltatások, a Yettel márka érkezésével induló Prime tarifa portfólió, valamint a Yettel TV-szolgáltatás bevezetése is. Szafonov Olga április 1-jétől lakossági kereskedelmi igazgatóként a szolgáltató termék- és szolgáltatásfejlesztésért felel.

Bulla Ákos YettelBulla Ákos is 2013-ban csatlakozott az operátorhoz, marketing területen értékesítési csatorna menedzserként, majd szegmens menedzserként dolgozott, később a számlás ügyfelek értékmenedzsmentjéért felelt osztályvezetőként.

A mostani előléptetéssel Bulla Ákos igazgatói szintről irányítja a teljes lakossági szegmens ügyfélérték-menedzsment csapatát, ami magában foglalja a feltöltőkártyás, számlás, otthoni internet és TV-szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek igényeihez illeszkedő ajánlatok kidolgozását, bevezetését és teljes körű irányítását.

Mang Balázs YettelMang Balázs karrierjét Norvégiában kezdte, ahol közel négy évet töltött hálózati mérnökként egy ottani műholdas távközlési vállalatnál. Több mint egy évtizede csatlakozott a Yettel-előd Telenorhoz, ahol fontos szerepet vállalt a 4G/5G technológiák és számos, az ügyfelek számára elérhető új szolgáltatás műszaki bevezetésében.

Az elmúlt öt évben már osztályvezetőként felelt az operátor hálózati és informatikai stratégiájáért. Felelősségi köre most az otthoni internet és a Yettel TV szolgáltatás hátterét kiszolgáló műszaki funkciók biztosításával és fejlesztésével bővült, ezeket a területeket együttesen már igazgatóként irányítja.

 

„A Yettel márka indulása óta számos új terméket és szolgáltatást vezettünk be, miközben egy komoly hálózatmodernizációs projektet is futtatunk. Hálózatunk erősebbé, szolgáltatás-portfóliónk sokoldalúbbá vált, mindezt könnyen érthetően és egyszerűen elérhetően szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek. A most kinevezett szakemberek segítségével tovább erősödhetünk ennek az ambíciónak az elérésében” – mondta el a kinevezések kapcsán Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója.