Magyar nyelven és magyar törvényi megfeleléssel április közepétől itthon is elérhető lesz a Microsoft Dynamics 365 Business Central integrált ügyviteli rendszere kis- és közepes vállalkozásoknak.

A felhőszolgáltatásként is igénybe vehető alkalmazás a mesterséges intelligencia, gépi tanulás és Power BI technológiákkal támogatja a valós idejű adatokra épülő ügyvitelt és üzleti döntéshozatalt. A felhő alapú komplett ügyviteli rendszer mobil,- PC,- vagy tablet felületről is egységes felületen érhető el.

Az ügyviteli folyamatok minden hazai előírásnak megfelelnek. A Dynamics 365 Business Central követi a jogszabályok változásait: minden változás, új tudás, képesség azonnal a vállalkozások rendelkezésére áll, telepítés vagy más technikai felkészülés nélkül.

Egyedi grafikonos elemzések készíthetők el vele

A Microsoft Dynamics, mint ügyviteli rendszer 19 éve van a piacon. Az elmúlt három évben ötszörösére növekedett azoknak a száma, akik ennek a megoldásnak a fejlesztésén dolgoznak. Világszerte több millió Dynamics felhasználó használja az üzleti életben nap, mint nap.

A rendszer testre szabható és a PowerApps piactéren keresztül iparág-specifikus egyedi alkalmazásokkal egyedi tudással is felruházható. Az üzleti felhasználók informatikai fejlesztői tudás nélkül is egyszerűen, pár kattintással építhetnek fel benne egyedi elemzéseket, amelyeket látványos és érthető grafikonokkal jeleníthetők meg. Főbb komponensei közé tartozik az ügyvitel, a könyvelés, a projektmenedzsment, a marketing, az ügyfélkapcsolat-menedzsment és a HR-megoldások.