Célzottan a kis- és középvállalatok számára fejlesztett felhő alapú vállalatirányítási rendszert (ERP)vezet be az SAP. A GROW with SAP gyorsan üzembe helyezhető, és lehetővé teszi az agilitást és a folyamatos innovációt is.

Az SAP 50 éve fejleszt a különféle iparágakban működő nagyvállalatoknak, az új ERP ezeket az előre konfigurált, úgymond jó gyakorlatokat biztosítja a jövőben a középvállalatoknak is.

A rendszerbeágyazott mesterséges intelligenciának és az automatizálási képességeknek köszönhetően az ügyfelek gyorsan látják majd az eredményeket. A GROW with SAP a nyilvános felhő kiadású SAP S/4HANA Cloud nyújtotta előnyök mellett globális szakértői közösséget, ingyenes oktatási modulokat, és a használatot megkönnyítő célzott szolgáltatásokat is kínál, és akár 4 hét alatt megvalósuló telepítést és indulást tesz lehetővé.

A GROW with SAP az SAP Business Technology Platformra épül, így az ügyfelek felhőalapú módon határozhatják meg saját folyamataikat az SAP Build segítségével. Az SAP Build megoldásokkal az üzleti felhasználók kódírás nélkül hozhatnak létre vállalati alkalmazásokat, automatizálhatják a folyamatokat és tervezhetnek üzleti webhelyeket, így saját maguk alakíthatják és testreszabhatják a számukra szükséges megoldásokat.

Az IDC kutatása szerint sok középvállalkozás képes a gyors növekedésre, miközben szinte ugyanolyan összetett problémákkal szembesülnek, mint egy nagyvállalat. Ezért is fontos számukra, hogy az általuk használt technológiai megoldások is kövessék ezt a tempót.