Mészáros Attilát nevezték ki a Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatói posztjára. A szakember a cég belső és külső kommunikációja mellett a fenntarthatósági területért is felel.

Mészáros Attila TelenorAz új vezető közel húsz éves kommunikációs és marketingterületen szerzett tapasztalattal rendelkezik az infokommunikációs szektorban. Az elmúlt két évben egy hazai, gyógyszeriparban működő kisvállalatnál operatív és marketingvezetőként irányította a szervezet négy üzletágát.

Az megelőzően, 2008-tól a Cisco Magyarországnál dolgozott. Kezdetben a hazai leányvállalat marketing és PR vezetőjeként a vállalat marketing és marketingkommunikációs tevékenységének teljes körű irányítása volt a feladata.

Négy évvel később a Cisco regionális marketingmenedzsereként több mint 15 országban felelt a marketing és kommunikációs kampányok lebonyolításáért.

A közgazdász végzettségű szakember karrierjét kommunikációs ügynökségi oldalon kezdte menedzseri és tanácsadói tisztségekben olyan ügyfelekkel, mint a PanTel, a Cisco, az Oracle, a Sun Microsystems, a Sony Ericcson és az Albacomp.