Radnóti Tibor veszi át a versenypiaci üzletág irányítását a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. csúcsmenedzseri csapatában. A pozíciót eddig Bíró Zoltán vitte a cég vezetése mellett.

Radnóti Tibor StratisA tapasztalt szakember a pályáját a cég alapító tagjaihoz hasonlóan a Pannon GSM-ben kezdte. Ezt követően a Magyar Telekomnál töltött be informatikai vezetői posztot, majd a Stratis Kft-ben dolgozott igazgatóként.

A mostani váltását megelőző hét évben a Generali Biztosítónál volt informatikai igazgató, majd operációs vezérigazgató helyettesnek nevezték ki. Ezután tért vissza a hazai IT tanácsadói piac egyik meghatározó, magyar tulajdonú vállalkozásához, a Stratis-hoz.

A társaság közleménye szerint Radnóti Tibor érkezésével a korábban megkezdett irányt folytatja a cég, de még erőteljesebb hangsúlyt kapnak a vezetési tanácsadási szolgáltatások. Az idei év legnagyobb fókusza az adatpiaci növekedés fokozása. Ügyféloldali tapasztalatainak köszönhetően ebben is kulcsember lesz Radnóti Tibor.