Operatív igazgatót szerződtetett a QUADRON Kibervédelmi Kft., az Indiában született, de már 16 éve Magyarországon élő Nandhini Duraisamy június elsejétől tölti be a vállalat új pozícióját.

Nandhini Duraisamy QUADRONA több mint 20 éves informatikai és kiberbiztonsági tapasztalattal rendelkező szakember két, Indiában megszerzett, matematikai és számítástechnikai diploma után itthon, a CEU-n is elvégezte az IT Management mesterképzést.

Szakmai karrierje során vezette többek között a General Electric kiberbiztonsági, és az Anheuser-Busch InBev európai üzletágának IT biztonsági és irányítási csapatát. Az Affideánál a kockázatelemzés és belső ellenőrzés mellett a felvásárolt vállalatok megfelelő integrációjáért és a teljesítménymenedzsmentért is felelt.

A QUADRON-nál operatív igazgatóként legfőbb feladata a hatékonyság maximalizálása lesz: a folyamatok és kiadások optimalizálásával, új struktúrák kialakításával és a rendelkezésre álló erőforrások lehető leghatékonyabb kihasználásával. Integrációs tapasztalata a QUADRON további növekedésében is fontos szerepet fog játszani: a cég a jövőben organikusan és akár felvásárlások által is terjeszkedni szeretne.

Nandhini hosszabb távon kiemelten fontos szerepet tölt majd be a QUADRON nemzetközi terjeszkedésében is. „Immár több mint 5 éve vagyunk jelen a közel-keleti piacon, Kuvait és Omán mellett Bahreinben és az Egyesült Arab Emírségekben is dolgozunk. A hatékonyság maximalizálásával és új struktúrák kiépítésével idén még közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy a Közel-Kelet meghatározó szereplőjévé váljunk és egyre több globális ügyfelet szolgálhassunk ki” – emelte ki Gulyás Péter, a QUADRON ügyvezetője.