Augusztus 5-től a Rakoncza Zsoltot nevezték ki a Dell Technologies Magyarország vezérigazgatójává.

 

Rakoncza Zsolt DellA szakember az elmúlt 17 évben vezetői és senior értékesítési pozíciókat töltött be olyan informatikai és távközlési cégeknél mint a Huawei, a Symantec, a Microsoft és a Telenor. Mostani váltását megelőzően két évig töltötte be a kaliforniai székhelyű szoftverfejlesztő Fortinet regionális vezetői posztját.

A Dell Technologies kötelékében Rakoncza Zsolt felel a vállalat teljes tevékenységért, az ügyfélkapcsolatokért, valamint a disztribútori- és partnerkapcsolatokért is.

A Dell Technologies az új kinevezés kapcsán Kovács Tamásnak – aki megbízott vezetőként 2019 február 1-j óta irányította a vállalatot–, valamint a cégnél közel másfél évtizedet eltöltött korábbi vezérigazgatónak Dienes-Oehm Tivadarnak is megköszönte az eddigi munkáját.

Dienes-Oehm Tivadar 2005-ben csatlakozott a Dell Magyarország csapatához értékesítési vezetőként, majd regionális igazgató és a Dell EMC Magyarország vezérigazgatója lett. A szakember 2019 januárjában úgy döntött, hogy új kihívásokat keres.