Regionális ügyvezető igazgatót nevezett ki a nemzetközi utalásokra szakosodott iBanFirst. Johan Gabriels felel a vállalat délkelet-európai terjeszkedésének megvalósításáért és a helyi, köztük a magyar iroda irányításáért is.

Johan GabrielsJohan Gabriels tíz éve él Közép-Európában. Karrierjét az FMCG szektorban kezdte, majd áttért a pénzügyi területre, az utóbbi években pedig fintech vállalatok vezetőjeként tevékenykedett. A vállalat idén négy országban indította el szolgáltatását. A magyarországit követte a bolgár, a román és legutóbb az olasz iroda megnyitása.

 

“Fontos stratégiai döntés a számunkra, hogy új regionális vezetőt neveztünk ki, hiszen ezzel tovább erősítjük az iBanFirst jelenlétét a kelet-európai régióban” – mondta Pierre-Antoine Dusoulier, az iBanFirst alapító-vezérigazgatója.

“Minden országban helyi csapattal dolgozunk, hogy az adott nyelven és a helyi igényekre szabott pénzügyi megoldásokat nyújthassuk a vállalatoknak” – mondta Johan Gabriels, az iBanFirst regionális ügyvezető igazgatója.

A cégről

Az iBanFirst speciális online platformot biztosít a különböző deviza tranzakciók lebonyolításához. A vállalat az átláthatóság jegyében elsőként indította el ‘Payment Tracker’ szolgáltatást, amellyel mind az indító, mind a fogadó fél nyomon követheti a tranzakció állapotát.

A társaságot Franciaországban alapították 2013-ban, a székhelye Belgiumban található. Jelenleg Franciaországban, Hollandiában és Németországban rendelkezik irodával. Az Európai Unió egész területén engedélyezett fizetési intézményként van jelen. Magyarországon több száz vállalati ügyfél használja a rendszert.