Az informatika hardver szegmensében többszörösen bizonyított menedzser a szoftverpiacra vált, a biztonságos programozást oktató Scademy Kft.-nél folytatja.

A marketing és piacfejlesztési tapasztalatokkal rendelkező szakembert a budapesti székhelyű cég biztonságos kódolásra kidolgozott képzéseinek az értékesítésével bízták meg.

„Kihívás, hogy valami újat és fontosat tudunk csinálni, a vízió pedig, hogy minden számítógépes program legyen biztonságos” – így fogalmazza meg, hogy mi fogta meg az új lehetőségben.

Golubeff RóbertGolubeff Róbertet több mint két évtizedes múlt köti a számítástechnikához. Első diplomája is ezt alapozta meg, 1982-ben számítógépekre specializálódott villamosmérnökként végzett Lvovban, az ottani műszaki egyetemen. Pár évvel később ezt egészítette ki a mérnök-közgazdász diplomával, amit a Budapesti Közgazdasági egyetemen szerzett.

Karrierjét a Compaqnál kezdte, ahol három évig töltötte be a számítógépgyártó nagyvállalat közép-kelet-európai regionális marketing menedzseri posztját. A következő nagyobb karrierállomás az Intel, ahol több mint egy évtizedet töltött el többféle pozícióban.

Először vezető disztribúciós menedzserként felelt az amerikai processzorgyártó magyarországi és 12 más régiós piacáért, majd négy év után kinevezték a balkáni térségért felelős piacfejlesztési menedzsernek, amit 2014-ig töltött be.

Kipróbálta már magát az utánpótlás-képzésben is, 2018-tól a Gábor Dénes Főiskola oktatója.

Életrajzában sokat elárul érdekes és különleges kedvteléseiről is, ebből egyebek mellett megtudhatjuk róla, hogy hobbi pilóta, világjáró, szeret főzni és órákat is gyűjt.