Újabb pénzügyi partnerrel és szolgáltatással bővül a vállalati kört megcélzó digitális szerződéskötési megoldás a TrustChain.

TrustChain

A június eleje óta elérhető platformon regisztrált cégek egy helyen kezelhetik a beszállítóikat és a céges ügyfeleiket, ami felgyorsítja és a korábbinál biztonságosabbá teszi az üzleti folyamatokat.

Platform minden vállalatméret kiszolgálására alkalmas

Az új és a már meglévő szerződésekkel járó adminisztratív és jogi rutinfeladatok évente átlagosan 42 napot vesznek el a cégek életéből. Ezen kíván változtatni a Trustchain Systems Kft. az automatizált ügyfél-azonosítási, szerződéskötési és kereskedelem-finanszírozási rendszerével.

A platform egyaránt képes kiszolgálni a kis-, a közepes és nagyvállalatok ilyen irányú igényeit. Használatával a jövendő üzleti partner beazonosítása, a szerződéskötés és az elszámolás egyaránt digitális felületen bonyolódhat, kiváltva a szerződéskötések eddig jellemzően papír alapú folyamatait is. A TrustChain felhasználók a szerződéseket és a dokumentumokat közös online platformon hozzák létre, vagy töltik fel, és az okostelefonjukon írják alá.

Okostelefonos applikáción keresztüli távoli ügyfél-azonosítási és minősített elektronikus aláírási megoldások garantálják a partnerek és a digitális szerződések jogi biztonságát, a hazai jogszabályoknak, valamint az európai uniós irányelveknek való megfelelőséget.

A rendszer biztonságos pénzügyi hátterét a BarionPayment Zrt. nyújtja, a cég az első hazai elektronikuspénz-kibocsátó intézmény. A fintech cég több mint ötezer e-kereskedelmi partnert szolgál ki Európa-szerte.

A platform most egy újabb pénzintézeti partnerrel a Peak Financial Services-szel és az általa nyújtott digitális bankolási szolgáltatással bővül. A PeakCashCard Business terméke a Mastercard üzleti prepaid kártya.

Az új partnerrel a kiadások is online menedzselhetők

A két digitális szolgáltató együttműködése révén mind a szerződések, mind a kiadások online módon menedzselhetők. A kártyákhoz tartozó új generációs web- és mobil felület segít a tervezett kiadásokra szánt összegek elkülönítésében is, így kivédhető a túlköltekezés veszélye, illetve átláthatóvá válnak a könyvelési folyamatok.

Minden kártyához saját bankszámlaszám tartozik, ennek segítségével direktben tölthetők le a vállalat bankszámlájáról a CashCard Business kártyák, amelyeken a tranzakciók valós időben zajlanak. A kártyák a világ bármely pontján, bármikor használhatók.

Peak Financial Services jóvoltából azok a cégek, amelyek 2019. október 7. és november 4. között regisztrálnak a TrustChain digitális szerződéskötési platformján automatikusan egy céges Peak kártyához is hozzájutnak.

A platformon jelenleg magyar és cseh cégek vannak, de a korábbi ígéretek alapján az év végétől osztrák és szlovák cégek is regisztrálhatnak. A még távolabbi tervekben a balkáni régió sőt Európán kívüli területek bevonása is szerepel.