A Magyar Telekom igazgatósága legutóbbi ülésén Daniel Daub-ot, a távközlési társaság igazgatósági tagját választotta meg az igazgatóság elnökének.

Daniel Daub TelekomA Magyar Telekom igazgatósága legutóbbi ülésén Daniel Daub-ot, a távközlési társaság igazgatósági tagját választotta meg az igazgatóság elnökének. A korábbi elnök, Robert Hauber még áprilisban mondott le igazgatósági tagságáról.

Daniel Daub 2001-ben csatlakozott a Deutsche Telekom Csoporthoz, ahol azóta több vezető pozíciót is betöltött, így többek között volt a T-Mobile Austria csatornamenedzsment és szolgáltatások terület vezetője, illetve a fogyasztói értékesítés és kiszolgálás terület vezetője, a Deutsche Telekom Csoport központi csoportkontrolling területért felelős vezetője, valamint a Hrvatski Telekom menedzsment boardjának a tagja és gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Tavaly augusztustól Daniel Daub a Deutsche Telekom európai tagvállalatok pénzügyekért és teljesítménymenedzsmentért felelős vezetőjeként az európai szegmens gazdasági menedzsmentjéért felel.