Február elsejétől Nemanja Zilovic tölti be elődje, Mohamed ElSayad pozícióját a kereskedelmi divízió élén, vezérigazgató-helyettesként.

Nemanja Zilovic YettelNemanja Zilovic 2003 óta dolgozik a mobilkommunikáció területén, pályafutása során különféle lakossági marketingkommunikációs és marketinges munkaköröket töltött be igazgatóként Montenegróban és Szerbiában.

A szerb Yettel felsővezetésében 2016 óta dolgozott vezérigazgató-helyettesként, a szerb leánycég stratégiájáért és transzformációjáért felelt, és aktív szerepet játszott a Yettel márka regionális bevezetésében is, időnként a magyar csapattal is együtt dolgozva. A menedzser innen érkezett a Yettel Magyarország felsővezetésébe.

„Ismerve Nemanja üzleti tapasztalatait, valamint marketing és kereskedelmi szakértelmét, biztos vagyok benne, hogy az érkezése újabb lendületet ad a márkánknak és a kereskedelmi működésünknek” – kommentálta a bejelentést Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója.

Nemanja Zilovic a belgrádi Művészeti Akadémián szerzett művészeti és médiaproduceri diplomát, innen vezetett az útja a távközlésen belül a marketingkommunikációs területre. Húszéves távközlési és jelentős felsővezetői tapasztalatával Nemanja irányítása alá tartoznak a magyar leányvállalat lakossági és üzleti marketing, a marketingkommunikációs, az ügyfélszolgálati, az online csatornákat és az üzlethálózat működését koordináló igazgatóságok, valamint az ügyfélközpontúság erősítéséért felelős terület is.

Szabadidejében Nemanja Zilovic szeret hegyikerékpározni, kutyájával túrázni, fantasy és science fiction hangoskönyveket hallgatni.

A területet korábban irányító Mohamed ElSayad négy és fél év után, idén január 31-vel távozott a távközlési szolgáltatótól.

 

„Köszönjük neki az elmúlt években nyújtott teljesítményét. Fontos szerepe volt a cég növekvő pályára állításában, miközben otthoni és irodai szolgáltatásokkal jelentünk meg a piacon; valamint azt, hogy a kezdetektől végigkísérte a Yettel márka sikeres magyarországi bevezetését” – értékelte a távozó vezető munkáját Peter Gazik.