Több magyarországi SAP menedzser, köztük Ablonczy Balázs ügyvezető újabb megbízásokat kapott a szoftver nagyvállalaton belül. Újabb szakértőkkel is bővült a hazai csapat.

Ablonczy Balázs

Ablonczy Balázs, ügyvezető igazgató, jelenlegi feladata mellé régiós felsővezetői felkérést is kapott. A hazai leányvállalat irányítása mellett már 16 közép-kelet-európai országban felügyeli az SAP felhőalapú megoldásainak értékesítését. Számára a kettős feladat nem új, korábban az üzleti szoftvercég szlovén leányvállalatát is irányította, és egyik előző munkahelyén, a Xeroxnál pedig az Adria régió vezetője volt.

 

Hidvégi Péter

 

Hídvégi Péter, aki idáig az IoT és a digitális ellátási lánc megoldások értékesítését irányította, a jövőben a legnagyobb magyarországi ügyfelekért felelős értékesítési menedzseri posztot tölti be. A szakember indította el az SAP hazai IoT-üzletágát és jelentős szerepet játszott abban, hogy a szoftvercég megoldásai helyet kaptak az Ipar 4.0 technológiai központban. Utódjának kinevezéséig mindkét pozíciót betölti.

 

Ralph Van Uden

 

Ralph van Uden, a szoftvercég kiemelt értékesítési menedzsere szintén régiós megbízást kapott, ennek alapján a közép-kelet-európai országokban – beleértve Magyarországot is –az SAP nagyvállalati felhőplatformja, az SAP HANA Enterprise Cloud értékesítéséért felel, budapesti bázissal.

 

Bárány Zsolt

 

Új üzletág elindításáról is döntött a szoftvercég, ennek felépítésére Bárány Zsolt kapott megbízást. A szakember a magyar mellett a román piacon is felel majd az SAP Ariba elterjesztéséért. Bárány Zsolt korábban a NetApp ügyvezetője volt, értékesítési vezetőként pedig az EMC és a Trend Micro vállalatoknál dolgozott.

 

Maksa Krisztián

 

Maksa Krisztián partnermenedzseri pozícióban csatlakozott a magyarországi csapathoz, a jövőben ő foglalkozik az értékesítési partnerekkel. A szakember korábban a távközlési iparban dolgozott ügyfélmenedzserként. Elődje, Bodi Vojtech Szlovákiában folytatja SAP-s karrierjét.