Drozdy Győző nyugdíjba vonulását követően Erdélyi Márk veszi át a vállalati kapcsolatok divízió vezetését a jogi területért és vállalati reputációért felelős vezérigazgató-helyettesként a Telenor Magyarországnál.

Drozdy GyőzőDrozdy Győző, a jogelőd Pannon GSM, majd a Telenor meghatározó szakembereként 1993 óta formálta a hazai mobil-távközlés fejlődését. Finnországból költözött haza, hogy részt vegyen az első GSM-hálózatok kiépítésében, karrierjének legfőbb mérföldköveit az első GSM hálózaton történő hívás, az SMS szolgáltatás és több világszabvány bevezetése mellett a mobilinternet térhódítása jelentették.

Az elmúlt 27 év során többször töltött be igazgatói, majd vezérigazgató-helyettesi pozíciót, 2018 augusztusától a Telenor vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, ez egyben a leköszönő pozíciója.

Erdélyi MárkUtódja Erdélyi Márk a jogi igazgatóság vezetése mellett különböző tisztségeket töltött be a vállalatnál az elmúlt 10 évben, így felelt az információbiztonságért, az üzleti megfelelésért, a hatósági adatszolgáltatásért, illetve compliance officerként is dolgozott, 2018-tól a menedzsment tagja, idén októbertől vezérigazgató-helyettesként a jogi területen kívül a vállalati kommunikációért és a vállalat társadalmi-felelősségvállalási tevekénységeiért felel.

Erdélyi Márk 17 éve támogatja a Telenor működését, itt fejezte be a joggyakorlatot, majd több év külsős ügyvédi munka után 2010-ben mint jogi igazgató tért vissza a vállalathoz. Korábban saját ügyvédi irodát vitt, és fogyasztóvédelmi egyesület vezetőjeként is tevékenykedett.