A Yettelre váltó korábbi Telenor az új márka indulásával párhuzamosan hozta létre ügyfél-elégedettségi igazgatóságát, amelynek a vezetésével Várkonyi Lorándot bízta meg.

Várkonyi LorándVárkonyi Loránd nyolc évvel ezelőtt projektmenedzserként csatlakozott a mobilszolgáltatóhoz, ahol különböző üzleti, műszaki és transzformációs programokban töltött be vezető szerepet. Részt vett többek között a más szolgáltatókkal megvalósított hálózatmegosztási együttműködés koordinálásában, programmenedzserként pedig a vállalat GDPR megfeleléséért volt felelős.

Az utóbbi három évben a digitális területen töltött be vezető pozíciót. Aktív szerepet vállalt a webshop és más, digitális ügyfél-érintkezési pontok megújításában, új műszaki képességek bevezetésében, 2019 nyarától a közép-kelet európai operációk digitális működésének és jövőbeni fejlesztési irányainak összehangolását vezette regionális szinten.

Várkonyi Loránd a távközlési szektort megelőzően az energetikában dolgozott, ahol üzleti és informatikai tanácsadóként részt vett multinacionális cégek rendszerbevezetéseiben és folyamatfejlesztéseiben.

A vezetésével alapított vadonatúj igazgatóság a cég kereskedelmi divíziójához tartozik, fő célja, hogy elősegítse a már elérhető, ügyfelek által kedvelt megoldások szélesebb körű felhasználását, beazonosítsa a cég termékein, szolgáltatásain és ügyfél-érintkezési pontjain az ügyfelek kényelme érdekében fejleszthető elemeket, és új képességek bevezetésével növelje az ügyfél-elégedettséget.