Decembertől már itthon is elérhetőek a Lenovo kis – és középvállalatokra optimalizált 10.generációs Intel® Core ™ alapú legújabb ThinkBook eszközei, a ThinkBook 14 és 15 mainstream laptopok. A cég a májusi konferenciáján bejelentett Thinkbook portfólióját ősszel a teljesítmény, a csatlakoztathatóság és a biztonság jegyében bővítette tovább.

Új generációs Lenovo ThinkBook

Ezzel egyidejűleg a Lenovo a ThinkBook 13s modellt is frissítette a legújabb generációs Intel processzorokkal a még kiemelkedőbb teljesítmény érdekében. A mai munkahelyek igényeihez igazodó elegáns ThinkBook laptopok még intelligensebb munkakörnyezetet teremtenek a stílusos eszközök iránt fogékony, de egyben költségtudatos ügyfelek számára.

Okostelefonszerű élményt nyújtanak

Egy nemrégiben három kontinensen is elvégzett Lenovo kutatás során arról kérdezték a végfelhasználókat, hogy a munkához használt laptopjukkal szemben milyen főbb elvárásaik vannak. Az Y és a Z generáció tagjainak közel a 4 százaléka az eszköz „anyagát”emelte ki, és„ ahogy kinéz ”. Olyan eszközöket akarnak, amelyek kiegészítik a személyiségüket, és okostelefonszerű élményeket kínálnak.

Új generációs Lenovo ThinkBook

Manapság a digitális bennszülöttek adják az új munkaerő közel 60 százalékát, akik együtt nőttek fel az újkori intelligens eszközökkel, és online kommunikálnak. Már nem a hagyományos munkahelyekben gondolkodnak, számukra fontos, hogy olyan vállalati eszközökkel dolgozhassanak, amelyek elmossák a munka, az élet, a célok és hobbi közötti elválasztó vonalakat, beleértve a földrajzi távolságokat is. Akár üzleti, akár szabadidős utazás, vagy mindkettő, a fiatal felhasználóknak szükségük van arra, hogy mozgékonyak, kreatívak és termelékenyek maradjanak, bárhol is legyenek.

Ma már az egyre kisebb és vékonyabb okos PC-k a kelendőbbek

Bármilyen méretű vállalat igazolhatja a digitális transzformáció sikerét, de leginkább azok a kisebb, agilis vállalkozások érezhetik ennek az előnyeit, amelyek magasan motivált, technológiailag elkötelezett csapattal dolgoznak.

A Lenovo kis- és középvállalkozásoknak, valamint a Z-generációs munkavállalóknak szánt ultravékony új ThinkBook laptopjai magukban foglalják a modern fogyasztóközpontú eszközök hordozhatóságát és könnyű használatát. A készülékek gyorsasága és érzékenysége az okostelefonok világát idézi.

Miért éppen ThinkBook?

Az online világban a modern munkavállalóknak egyszerűsített laptopra van szükségük, hogy szinte bármilyen távoli helyről csatlakozhassanak. Egyetlen más csoport sem használja ennél intenzívebben a termelékenységet növelő intelligens technológiát, mint a következő generáció okostelefonos munkavállalói.

Az első körben piacra dobott 13 hüvelykes és 14 hüvelykes méretben kapható ultravékony ThinkBook S sorozat azoknak az üzleti vásárlóknak készült, akik nem hajlandók kompromisszumokat kötni az olyan alapvető szolgáltatásokban, mint a biztonság, a megbízhatóság és a támogatási szolgáltatások. Ezek a készülékek kielégítik az igényes eszközök iránti vágyaikat is, és az okostelefonoknál megszokott élményeket hozzák el a számítógépen.

Új generációs Lenovo ThinkBook

A ThinkBook laptopok anyagukban prémium érzetet keltenek, és sík felületen akár 180 fokban kihajthatók. Azultravékony keretnek köszönhetően pedig nagyobb kijelzőt lehetett az amúgy kisebb méretű laptopokba szerelni. Azalumínium és magnézium összetételű vázat ásványszürke színnel kombinálta a Lenovo. A vékony kialakításnak köszönhetően pedig a ThinkBook 14s mindössze 1,5 kg-ot, a ThinkBook 13s pedig 1,34 kg-ot nyom.

Prémium funkciók, költséghatékony áron

Az ultravékony ThinkBook laptopok olyan üzleti szolgáltatásokat kínálnak, amelyeket sok esetben még a drágább készülékek sem nyújtanak. Ezek közül érdemes kiemelni a következőket:

  • Egylépéses feloldás és bekapcsolás a Smart Power Button gombbal, amelybe be van építve az ujjlenyomat-olvasó
  • A ThinkShutter funkció a „redőnyével” biztosítja a webkamera adatvédelmét
  • Rejtett USB-port, ami védi a vezeték nélküli egér kulcsát az elvesztéstől, vagy a lopástól
  • A gyorsbillentyűk, amelyekkel azonnal válaszolhatunk, vagy letehetjük a Skype for Business hívásokat

Az új, illetve a frissített ThinkBookok Magyarországon decembertől vásárolhatók meg . A Thinkbook 14 várhatóan 299 000 forinttól,a Thinkbook 15 309 000 forinttól, a ThinkBook 13s 299 000 forinttól induló áron.

Üzleti szintű támogatás

A ThinkBook számos ilyen szolgáltatással rendelkezik, kezdve a Lenovo Premier Supporttal, a garancia kiterjesztésével, a garanciaidő növelésével, vagy olyan szolgáltatásokkal, amelyekkel minimalizálni lehet az időveszteséget.

A ThinkBookok beépített szolgáltatásokat is tartalmaznak, főleg olyan kisvállalatok számára, amelyek nem rendelkeznek saját karbantartó csapattal. Ezekközül kiemelendő az előretelepített Lenovo Vantage szoftver, ami képes a preventív hardverdiagnosztikát, a személyre szabott hardveres beállításokat és a legfontosabb frissítések telepítését elvégezni.