Rácz Csaba, az Árukereső korábbi ügyvezető igazgatója szeptembertől a MiniCRM-nél folytatja vezérigazgatóként.

Rácz CsabaA 2009-ben pár fős vállalkozásként alakult MiniCRM Zrt. mára piacvezető céggé nőtte ki magát Magyarországon, közel száz alkalmazottal. A MiniCRM ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvert jelenleg több mint 2 ezer kis- és középvállalkozás használja nálunk és Romániában.

A fejlődés következő lépéseként szeptembertől Rácz Csaba tölti be az vezérigazgatói pozíciót, aki Leskó Norberttől veszi át a stafétát. Rácz Csaba korábban 8 éven át volt az Árukereső ügyvezetője és vezette a cég tevékenységét a román és bolgár piacokon is. Az ő irányítása alatt vált az Árukereső Magyarország meghatározó e-kereskedelmi platformjává.

„Fő feladatom a cég eredményességének növelése és a szervezeti struktúra fejlesztése lesz. Korábban is olyan operációt vezettem, ami több országban volt jelen , így ezt a tapasztalatomat kívánom kamatoztatni, a MiniCRM-nél is, hogy Magyarországon és Romániában is minél nagyobb növekedést tudjunk elérni”– mondja kinevezése kapcsán Rácz Csaba.

Leskó Norbert, a leköszönő vezérigazgató, a MiniCRM társtulajdonosa így nyilatkozott a váltásról:

„Fontos volt számunkra, hogy olyan szakembert vonjunk be a cég vezetésére, akinek van nemzetközi tapasztalata cégépítésben és garantálni tudja a cég további növekedését. Csabával volt már szerencsém együtt dolgozni korábban, így számomra nem is volt kérdés, hogy ő a megfelelő ember a következő szintlépéshez. Bár a cégvezetéstől most visszavonulok a MiniCRM-nél, túl messze azért nem megyek. A termék- és az IT-fejlesztésekben változatlanul részt veszek. Ez áll igazán közel hozzám.”