Szeptember 9-től újította meg lakossági mobilcsomag portfólióját a Telekom, a korlátlanok extrákkal bővülnek, a korlátosak alsó határa havi 10 GB mobilnetet jelent.

Lehet a korlátlan még korlátlanabb?

Az ügyfelek a jövőben három, extrákat tartalmazó korlátlan mobilnet csomagból választhatnak: a Gigaerős Korlátlan Net Szórakozás csomag részeként külön havidíj nélkül vehetik igénybe az HBO Max-ot, amelyhez akár 3 profil is beállítható.

A Gigaerős Korlátlan Net Utazás csomagot a szolgáltató a sokat utazóknak ajánlja, amiben a korlátlan net mellett a csomagban foglalt extra külföldi adatot is kínál, a többi Gigaerős Korlátlan Net csomaghoz képest az EU-ban plusz 10 GB, az EU-n kívül – a világ 66 országában – 2 GB használható fel.

A Gigaerős KorlátlanNet Okosvilágot azoknak érdemes fontolóra vennie, akik több okos eszközön – okostelefon mellett okosórán, tableten – is használnák a korlátlan mobilnetet, számukra jelent megoldást a Telekom MultiSIM szolgáltatása. Utóbbi ebben a csomagban külön havidíj nélkül vehető igénybe akár három eszközön is.

A Gigaerős csomagok havidíja egységesen 10 990 forint.

Bővül a Magenta 1 kedvezmények köre

A legjobb havidíj és a legtöbb kedvezmény továbbra is Magenta 1 ügyfélként érhető el, amibe belefoglaltatik a vezetékes szolgáltatások köre is. Az operátor a piacon egyedülálló módon összevonható készülékkedvezményt kínál az előfizetőknek: minél több előfizetésre vállal hűséget egy ügyfél, annál nagyobb készülékkedvezmény jár neki.

A csak mobilszolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek is lehetnek kvázi magentások. Ha egy családban több mobil előfizetéssel is rendelkeznek, ez nagyobb havidíj kedvezményekkel jár, és olcsóbbá válik a korlátlanság mind a hang-, mind a netszolgáltatásra.

A díjmentes MobilFutár szolgáltatás mellett a magentások mostantól a vásárolt mobil készülékekre 30% kedvezménnyel köthetnek készülékbiztosítást.

Ha valaki még nem igényli a korlátlan mobilnetet, azok számára a mostantól választott díjcsomagok adattartalmát jelentősen megnövelte a Telekom. A legkisebb csomaghoz 10, vagy akár 50 GB mobilnetet is kínál a szolgáltató.

A netsemlegességre vonatkozó uniós irányelveknek megfelelően az új mobilnet portfólióban már nincsenek az adatmennyiséget saját forgalmukkal nem csökkentő alkalmazások, de ennek áthidalására a fordulónapok között havonta egy alkalommal, a Telekom alkalmazásban bekapcsolható díjmentes 500 MB is rendelkezésre áll.