A stratégiai dizájn céghez Demeter Judit, a Vodafone Design Lab korábbi vezetője, és Máder Miklós, a Telekom innováció menedzsmentjével foglalkozó vezetője csatlakozott.

A 24 fős, öt éve alapított ügynökség ügyfelei Magyarországról és más európai országokból származnak, olyan szektorokat képviselnek, mint a távközlés, bank és biztosítás, idegenforgalom vagy az energia. A mintegy 272 millió forintos árbevételű cég stratégiai partnere többek között a Mastercardnak, az MVM-nek, a Vodafone-nak és a Szállás.hu-nak.

A pandémia nagy lökést adott a digitalizációnak, ami várhatóan a közelgő recesszióra adott válaszok egyike is lesz. Ezek a hullámok a dizájn szakmát is érintik: összetettebb kihívásokkal kell szembenéznie az ügynökségeknek. Ennek nyomán a piacon megnőtt az igény a komplex tudással felvértezett, holisztikus csapatok iránt.

Demeter JuditDemeter Judit szolgáltatási és üzleti dizájn területen szerzett több mint 10 éves szakmai múlttal csatlakozott a Frontirához. Korábban négyévnyi banki szektorban szerzett tapasztalattal felvértezve érkezett 2015-ben a Vodafone-hoz, ahol többek között a mára már 14 főt számláló házon belüli dizájn csapat felállítása volt a feladata.

Nevéhez is fűződik az online only mobil előfizetés bevezetése, aminek a megtervezését egy dizájn díjjal is ismerték el. A Frontieránál az omni-channel termékek és szolgáltatások tervezésére fog fókuszálni.

Máder MiklósMáder Miklós az egyetemen kezdett el az adatvezérelt kommunikáció és az insightok narrációjára szakosodni. 2011-ben szerzett adatelemzésből doktori fokozatot, amit aztán a Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkutatási főosztályvezetőjeként kamatoztatott. A Telekomnál eltöltött 13 éve alatt fejlesztési vezetője volt a ma már több tízezer ügyféllel bíró okoswifi rendszernek.

A szakember a Frontira csapatát több szerepben, kvantitatív és ultimate senior kutatóként és csapatvezetőként is erősíti. Itteni munkáján kívül az Európai Innovációs és Technológiai Intézet(EIT) startup mentora, valamint az ELTE államvizsga bizottságának tagja.

Hobbija a hegymászás, ennek keretében járt már a hegymászó körökben ikonikusnak számító El Capitan-on a Yosemite Nemzeti Parkban is.