Piacra dobta a svájci Sequent automata öntöltő karórájának felokosított változatát a SuperCharger2-t, amely mind az iPhone-okhoz, mind az androidos mobilokhoz kapcsolódik.

Öntöltő okosóra

A svájci Sequent 2015-ben tűnt fel startupként az órapiacon, az akkor még lehetetlennek tartott küldetésével, hogy létrehozzon egy öntöltő, környezetkímélő okos karórát. Az ötlet megszületését számos megvalósíthatósági tanulmány és prototípusok sokasága követte. Az első a SuperCharger1 átütő sikert aratott, több mint egymillió svájci frank támogatást gyűjtöttek a projekt megvalósítására.

A Sequent most jelent meg az óra második generációs verziójával, a SuperCharger2-vel, amely független energiaellátással rendelkezik. Minél többet mozgunk, annál több tiszta kinetikus energiát alakíthatunk elektromos energiává.

A SuperCharger2 szerkezete csak akkor használ energiát, amikor szükséges. A precíziós beépített szenzorok minden aktivitásunkat és pulzusunkat folyamatosan, valós időben figyelik, és vezeték nélkül szinkronizálják akár az androidos telefonokon, akár az iPhone-okon is futtatható Sequent Bio Feedback applikációval. Az alkalmazás segítségével a felhasználó folyamatosan figyelemmel követheti az egészségével kapcsolatos adatokat.