A szövetség éves közgyűlésén Kárpáti András személyében új elnököt választottak, a korábbi elnök, Pukler Gábor, egyéb elfoglaltságai miatt a jövőben elnökségi tagként folytatja ottani munkáját.

A Jövő Mobilitása Szövetség 2020 végén 20 hazai vállalat összefogásával alakult meg, célja az elektro- és mikromobilitás, a közlekedésszervezés és a megosztáson alapuló közlekedési módok népszerűsítése.

Az új elnök folytatja a közel három éve elkezdett munkát, követve a szövetség stratégiáját. A Jövő Mobilitása Szövetség arra szeretne rávilágítani, hogy egyre szélesebb az élhető lehetőségek tárháza az autón túl is, az egyéni közlekedésünkbe érdemes minél több más megoldást is beépíteni, hiszen azokkal sok esetben olcsóbb, gyorsabb, stresszmentesebb vagy kényelmesebb lehet az úticélunkig való eljutás.

Kárpáti AndrásA Jövő Mobilitása Szövetség most kinevezett elnöke, Kárpáti András a Park&Roll elektromos roller flottakezelő cég alapítója, a Rollersuli megálmodója. Az új elnök a vizuális kommunikációban, főként a médiaértékesítésben és menedzsmentben több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Pukler Gábor, a szövetség eddigi elnöke egyéb teendői miatt adta át elnöki tisztségét utódjának.