Ország Tamás, a Training360 oktatója másodszor került be a világ 50 legjobb Cisco hálózati szakértője közé. Az Instructor Excellence díjjal a legjobb hallgatói visszajelzésekkel rendelkező oktatók tudását ismerik el.

Ország TamásA CISCO a világ egyik legnagyobb hálózati eszközgyártója. Megoldásait kizárólag minősített trénerek oktathatják, számuk világszerte több mint 10 ezerre tehető. A vállalat folyamatosan méri és évente díjazza az oktatók teljesítményét a hallgatók online visszajelzései alapján.

Ország Tamás 14 éves kora óta foglalkozik számítástechnikával. Pályáját programozóként kezdte, majd rendszerszervezőként, üzemeltetőként dolgozott számos pozícióban, főképp bankoknál. Első nemzetközi minősítését 1999-ben szerezte, oktatói debütálása is erre az időszakra tehető.

„Ekkor kaptam felkérést egy oktatóközponttól arra, hogy tartsak hálózatüzemeltetői képzéseket. Mostanra már az oktatás vált a fő hivatásommá, de a Training360 üzemeltetői csapatának aktív tagjaként továbbra is gyakorlom a szakmát” – mondja Ország Tamás.