Eddigi vállalkozásai után mostanában egy újabb területen is üzleti lehetőséget lát Vadnai Tamás, aki befektetőtársával játékos csapatépítő szoftver fejlesztésével foglalkozó céget alapított.

Vadnai TamásA villamosmérnök végzettségű szakember 20 év értékesítői munka és 13 év multinacionális technológiai cégeknél( Oracle, Sun Microsystems) szerzett tapasztalat után először 2009 júliusában döntötte el, hogy saját céget alapít.

 

„Ekkor indítottam el az Invigor Kft-t, ami azóta is kiválóan működik. A cég alapításában nagy segítségemre volt Homonnay Géza barátom (Gamax csoport), aki tőkével, tapasztalatokkal, kihelyezett szolgáltatásokkal volt a segítségünkre a kezdetekben” – mondja Vadnai Tamás.

Az Invigor elsősorban hardverközeli szolgáltatásokkal foglalkozik és többmilliárd forintos forgalmat bonyolít le minden évben. Homonnay Gézával 2010-ben egy másik vállalkozást is beindítottak. A CDSys Kft. informatikai biztonsággal kapcsolatos termékek és szolgáltatások nyújtásával foglalkozik.

Vadnai Tamás egy évvel később tulajdonosként csatlakozott az AFF Group Kft-hez, amely azóta Scolvo Zrt.-ként működik. A cég mobil alkalmazások fejlesztésével foglalkozik.

Egy másik barátjával Pintér Antallal 2019-ben kezdtek el beszélgetni egy újabb vállalkozás beindításáról. Befektetőtársa a 90-es évek óta outdoor csapatépítések tervezésével és szervezésével foglalkozik, és néhány éve kezdett egy lokáció alapú játékos csapatépítő szoftver kifejlesztésébe.

Ebből a kezdeményezésből lett a Flinkit! Outdoor alkalmazás, az erre épülő céget azonban a koronavírus miatt nem indították el márciusban. A karanténhelyzet viszont jót tett az innovatív gondolatoknak, és ennek nyomán létrejött egy online csapatépítő játék a Flinkit! Story ötlete. A játékosok saját képernyőjük előtt, de közösen oldják meg a titokzatos rejtvényeket.

„Mivel minden cégalapítási papír készen állt, így a vállalatot két hét alatt megalapítottuk és feltőkésítettük. A jelenlegi helyzetben a Story lesz előtérben, de reméljük eljön az Outdoor ideje is” – vetíti előre az újabb jövőképet Vadnai Tamás.